onsdag den 27. februar 2008

LARM i ØREstaden

Torsdag d. 17. april
slår Københavns Universitet i Ørestaden (KUA) dørene op for en endagsfestival med fokus på lytteoplevelser.
Hvad sker der? Fra kl. 17.00. vil bygning 21 på Karen Blixens vej danne rammen om oplevelser med lyd for både de kloge og de nysgerrige.

17.00-19.00

På seminaret med overskriften Udspørgelsens kunst vil en række forskere og radiojournalister give hver deres bud på vilkårene for interview i det blinde medie, radioen, krydret med lydeksempler. I panelet sidder DR-journalisterne Mads Brügger og Thorkild Ellerbæk, retoriker Merete Onsberg, post.doc. Erik Granly m.fl

19.00-21.00
På ”det frie marked”
vil erfarne montagefolk fra Radiofonisk selskab give deres bud på, hvor vi i fremtiden skal finde de gode montager uden for DR-regi.
Det er også her du finder ”Speaker’s Corner”, hvor Folkegaven spiller deres særlige form for musikalsk poetry slam og det er her du kan downloade en lyttevandring til din mp3-afspiller produceret af studerende ved institut for kunst- og kulturvidenskab og gå på lyttetur i Ørestaden.
Er du sulten, må du gribe dig en hotdog i pølsevognen. Fredagsbaren holder torsdagsåbent med bossa-nova-stemning og billige drikkevarer.

I Ønskeloungen finder du masser af nostalgi. Her har vi har rullet spolebåndoptageren frem og spiller perler fra DRs radioarkiv.
Yngre lydkunstnere installerer værker i gangene mellem lounge-områderne, hvor man med høretelefoner kan give sig tid til isolation og eftertanke. Oplev bl.a. Imri Sandströms værk "A while ago I decided to eat" eller lydmiljøer lavet af Jacob Kreutzfeldt og Brandon la Belle.

Gennem hele aftenen sender Universitetsradioen fra studiet på KUA, og reportere sidder klar til at dokumentere dagen med mikrofon og gæster i studiet.

21.00-23.00

Henad aften finder vi radiogys frem fra gemmerne og afholder hårrejsende audiograf.

23.00-01.00

Alt dette sker, indtil Djuna Barnes fyrer op under danseskoene og lukker ballet.

Vi ses til LARM i ØREstaden, nærmere bestemt KUA, bygning 21, Karen Blixens vej 1 d. 17. april klokken lidt i fem.

Ingen kommentarer: